Qbina Standaard: Zorgdouche met halfhoog douchegordijn

De Qbina Standaard is bijna hetzelfde als de Qbina Budget, maar met een paar kleine verschillen zoals het aantal handgrepen. 

De Qbina Standaard heeft namelijk twee handgrepen in plaats van één. Ook wordt deze zorgdouche geleverd met een halfhoog douchegordijn én een douchegordijn met magneetsluiting, ideaal voor in de (thuis)zorg.

Specificaties zorgdouche Qbina Standaard

Qbina Standaard

3875 o.b.v. 120x80 cm
  • Deze douche wordt geleverd met een stille, zuinige afvoerpomp.
halfhoog douchegordijn standaard
Qbina Standaard 100×90 cm
Handgreep korte zijde Qbina
Twee handgrepen
vastmaken halfhoog douchegordijn
Halfhoog douchegordijn makkelijk te bevestigen

Afmetingen mobiele douchecabine

Wil je bijvoorbeeld een mobiele zorgdouche laten plaatsen in de woonkamer of keuken? Dan is het handig om te weten welke afmetingen er beschikbaar zijn. De mobiele zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar:

  • 145×90 cm
  • 120×90 cm
  • 100×90 cm
  • 120×80 cm
  • 100×80 cm

Alle douches zijn 200 cm hoog.

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar u de douche nodig heeft? We voorzien u graag van advies, dus schroom niet om contact op te nemen. Voordat we een douche plaatsen kan er een vriendelijke monteur bij u langskomen. 

Zorgdouches vergelijken

Naast de Qbina Standaard hebben we ook de Qbina Veilig en Extra Veilig.

De Qbina Standaard is voorzien van twee handgrepen in plaats van één, dit garandeert meer veiligheid tijdens het douchen. Daarnaast wordt de Standaard uitvoering geleverd met een halfhoog douchegordijn én een douchegordijn voorzien van een magneetsluiting.

Een halfhoog douchegordijn is ideaal voor in de (thuis)zorg, als mensen geholpen moeten worden met douchen. Zo wordt de thuishulp niet nat. 

Offerte ontvangen

Een offerte aanvragen bij Qbina is zeer eenvoudig. Vul uw gegevens is, druk op ‘Verzenden’ en u ontvangt zo spoedig mogelijk de offerte voor de Qbina Standaard. 

Veelgestelde vragen

Kan de zorgdouche door een deur naar binnen?
De zorgdouche bestaat uit losse delen en kan probleemloos door uw deur. Pas in de ruimte wordt de zorgdouche gemonteerd.

Hoe verloopt de plaatsing van de zorgdouche?
We plaatsen de Qbina Standaard op de overeengekomen plaatsingsdatum. Het montageteam van Qbina is gespecialiseerd in het monteren van de zorgdouches. Zij zullen het gehele proces met zorg uitvoeren. De montage duurt ongeveer een halve dag en wordt door één of twee medewerkers uitgevoerd. Na montage zullen zij vanzelfsprekend uitleg geven, alles opruimen en netjes achterlaten. Heeft u vragen dan kunt u deze altijd aan hen stellen.

Hoe snel kan de zorgdouche geleverd worden?
De behoefte aan een douchecabine kan onverwacht ontstaan. Wij streven dan ook naar een snelle levering. Binnen enkele werk­dagen kunnen wij de zorgdouche bij u thuisbezorgen en plaatsen.

Dit is wel afhankelijk van de voorraad, onze planning en vanzelf­sprekend uw planning. In overleg vinden we altijd een passende ­oplossing.