Qbina Veilig: Mobiele douchecabine met unieke drapeerdeur tegen spatwater

De Qbina Veilig is met drie handgrepen en een antislip veiligheidsvloer één van de veiligste zorgdouches die wij aanbieden. Daarnaast heeft deze mobiele douchecabine een unieke drapeerdeur deze zit zowel onder als boven in een rail. Dit zorgt ervoor dat er geen spatwater uit de douche komt en hierdoor blijft de omliggende vloer droog. 

Specificaties zorgdouche Qbina Veilig

Qbina Veilig

3850 o.b.v. 120x80 cm
  • Alleen koud water beschikbaar? De Qbina Veilig is ook leverbaar met een boiler.
Unieke drapeerdeur
Handgreep over gehele achterwand
qbina veilig met rijplaat
Ook uit te breiden met rijplaten en douchestoel

Afmetingen mobiele douche

De mobiele zorgdouches zijn in verschillende maten verkrijgbaar. De beschikbare maten zijn:

  • 140×90 cm
  • 120×90 cm
  • 100×90 cm
  • 120×80 cm
  • 100×80 cm

Alle douches zijn 200 cm hoog, zo blijft het dus lekker warm in de douchecabine. Daarnaast bestaan de zijwanden uit mat veiligheidsglas, zo heeft u privacy zelfs als de zorgdouche in de woonkamer staat. 

Twijfelt u of de douche van de gewenste afmetingen wel past in de ruimte waar je de douche nodig hebt? Neem contact met ons op voor deskundig advies.

Uiteraard kunt u ook contact opnemen voor vragen omtrent het plaatsen of andere mogelijkheden met betrekking tot de zorgdouche.

Zorgdouches vergelijken

Naast de Qbina Veilig hebben we ook de Qbina Extra Veilig. De Qbina Veilig is de op één na veiligste douche die wij aanbieden. Het grootste verschil tussen de Qbina Veilig en de Qbina Extra Veilig is dat de Veilig niet geleverd wordt met een halfhoog douchegordijn, cooltouch thermostaatkraan en stille, zuinige afvoerpomp. Deze opties zitten alleen op de Qbina Extra Veilig. 

De combinatie van een halfhoog douchegordijn én een drapeerdeur in rail is ideaal voor in de (thuis)zorg.

Offerte ontvangen binnen 24 uur

Een offerte aanvragen bij Qbina is zeer eenvoudig. Vul uw gegevens is, druk op ‘Verzenden’ en op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte voor de Qbina Veilig. 


Veiligheid voor Senioren

Veelgestelde vragen

Waar kan de zorgdouche geplaatst worden?
De zorgdouche wordt over het algemeen geplaatst op de begane grond, in bijvoorbeeld woonkamer, garage, bijkeuken, slaapkamer of serre. De zorgdouche wordt aangesloten op een kou (warm) ­wateraanvoer en een afvoer. Iedere zorgsituatie is uniek en daardoor de plaatsingsmogelijkheden ook. De Qbina Veilig en Extra Veilig kunnen ook op een hoger gelegen etage geplaatst worden.

Kunt u langskomen om de situatie te bekijken en te bespreken?
We kunnen bij u langs komen om de wensen en mogelijkheden te bespreken. Een bezoek is altijd vrijblijvend. Vooraf nemen we wel graag één en ander met u door, zodat we ons goed voor kunnen bereiden.

Hoe verloopt de betaling van de zorgdouche?
Het bedrag van de aanbetaling bedraagt 15% van het totaalbedrag van de koopovereenkomst. Dit bedrag dient u binnen twee dagen na acceptatie van de koopovereenkomst te voldoen.

U kunt ervoor kiezen het restantbedrag voorafgaand aan plaatsing over te maken of te betalen bij oplevering. De medewerker van ­Qbina brengt een mobiel pinapparaat mee. U kunt met bankpas of per ­Eurocard/Mastercard betalen.