screenshot brochure

Gratis brochure downloaden

Wilt u meer informatie over onze veilige douches? Laat uw e-mailadres achter en download onze Qbina brochure. 

Daarom kiest u voor een zorgdouche van Qbina

Kort geleden werd onze moeder ziek en kon de trap niet meer op. Wij gingen opzoek naar een oplossing om haar lekker beneden te kunnen douchen. Zo kwamen wij via internet bij qbina.nl, helemaal top! We maakten gelijk een afspraak, en de douchecabine was zo geplaatst! Sterker nog, er werd een ruimere zorg douchecabine geplaatst, zodat we haar goed konden helpen! Ideaal en makkelijk. Een echte aanrader voor iedereen die snel en gemakkelijk een douche oplossing nodig heeft!

5/5

Zorgdouche: Wegens de ziekte van onze vader hadden we een douche op de begane grond nodig. Een mobiele douche van qbina.nl bracht uitkomst. Van het eerste informatieverzoek, het leveren, de douche zelf en de facturering is zeer professioneel geweest. Marieke en Drik-Jan zijn betrokken en servicegericht. Zeer goede service het aanbevelen aan iedereen waard. Bij deze.

4.5/5

Ideale zorgdouche gevonden?

Ontvang direct een offerte. Een offerte aanvragen bij Qbina is zeer eenvoudig. Vul uw gegevens is, druk op ‘Verzenden’ en op werkdagen ontvangt u binnen 24 uur een offerte voor de zorgdouche naar keuze.