Van bad naar douchecabine in 1 dag

Het liefst badderen we elke dag. Het is vreselijk wanneer u plotseling uw bad niet meer kan instappen of uw badkamer niet meer kan bereiken door ouderdom, een vervelende valpartij of een ziekte.

U was op zoek naar een passende oplossing voor langdurig gebruik en toen kwam u hier terecht. U wilt het liefst van bad naar douche in 1 dag. Wij kunnen u de oplossing bieden waar u naar zoekt: de Qbina. Vele andere sanitairbedrijven zeggen ook dat ze uw douche in één dag plaatsen, maar kunnen dit niet waarmaken. Wij leveren uw douche echt in één dag. Beloofd is beloofd!

De Qbina: een fijne douche in een dag

Bent u op een punt gekomen dat u opziet tegen het nemen van een bad of douche? Of lukt het helemaal niet meer om uw bad in te stappen? Met de Qbina haalt u een fijne douche in huis waardoor u in uw eigen omgeving kunt blijven douchen. Het grote voordeel is dat deze douche in een dag bij u thuis kan staan.

Een douche met een lage instap en extra hulpmiddelen.
De Qbina is een douchecabine met een lage instap die verkrijgbaar is in verschillende maten. Allerlei extra benodigdheden die het douchen voor u nog makkelijker maken, zijn ook verkrijgbaar. Denk aan een douchestoeltje, een greep voor meer houvast en een douchegordijn.

Badkamer renovatie

2. Een standaard badkamer renovatie

Wanneer u niet de eenvoudigste badkamer wilt, maar het ook niet het allerduurste hoeft te hebben, is een standaard badkamer renovatie aan te raden. U krijgt dan een kwalitatieve en stijlvolle badkamer voor een nette prijs die bij uw budget past. Met een ligbad, inloopdouche, één of meerdere wastafels, een badkamermeubel en een toilet.

Kosten standaard badkamer renovatie
Een standaard badkamer renovatie kost gemiddeld minimaal € 5.000. Hierbij zijn we uitgegaan van een badkamer van 9 vierkante meter.

3. Een luxe badkamer renovatie

Wenst u veel weelde in uw badkamer? Zijn ‘design’ en ‘luxe’ woorden die bij u passen? Een luxueuze en stijlvolle badkamer kost dan misschien wel wat, maar dan heeft u wel precies wat u wilt. Een luxe badkamer kenmerkt zich door een mooie inloopdouche of luxe douchecabine, luxe (bubbel)bad, een dubbele wastafel en minimaal één badkamermeubel.

Kosten luxe badkamer renovatie
Voor een badkamer die het wellness gevoel creëert in uw eigen huis, bent u gemiddeld minimaal € 10.000 kwijt. Hierbij zijn we uitgegaan van een badkamer van 9 vierkante meter.

Hoe wordt de prijs opgebouwd?

De prijs voor uw badkamer renovatie is afhankelijk van verschillende factoren. Hieronder zijn ze voor u toegelicht.

Keuze voor materiaal en extra’s
Heeft u een dure smaak voor materiaal? Uw voorkeuren bepalen voor een grote deel de totaalprijs die u gaat betalen. Zo kunt u onder andere voor goedkope of dure tegels kiezen en voor een standaard of een luxe bad. Kiest u nog voor bepaalde extra toevoegingen, zoals vloerverwarming of een stoomcabine? Houd dan rekening met een hoger uitvallende prijs voor uw badkamer renovatie.

Grootte van de badkamer
Hoe groter de badkamer is, hoe langer de verbouwing duurt en hoe meer materiaal er nodig is. Meer badkamermeubels en sanitair brengen ook meer kosten met zich mee. En wanneer u schuine wanden in uw badkamer heeft, is daar maatwerk voor nodig. De oppervlakte van de badkamer bepaalt daarom voor een groot deel de totaalprijs.

Bedrijf inschakelen of zelf doen
Het scheelt een heleboel of u zelf handig bent, of dat u een gespecialiseerd bedrijf moet inschakelen voor uw badkamer renovatie. Kiest u voor het inhuren van een specialist? Kies dan altijd voor een bedrijf dat bij u in de buurt zit. Dat scheelt u een hoop kosten.

Een doeltreffende, goedkope oplossing zonder verbouwing: Qbina

Kunt u de badkamer niet meer bereiken door een ziekte? Is uw bad te hoog geworden om veilig in te stappen? Wanneer een complete badkamer verbouwing te veel vergt van uw tijd of portemonnee, dan is de Qbina mobiele douchecabine een fijne oplossing voor u.

Morgen al in huis
De Qbina douchecabine is in ieder huis te plaatsen en op elke gewenste plek. Hij is verkrijgbaar in verschillende formaten en direct op voorraad, zodat u hem de volgende dag al in huis kunt hebben.

Wilt u meer informatie ontvangen over de Qbina douchecabine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Zo ziet de ideale ouderen douche eruit

Bad eruit, Douche erin

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen?