Qbina Design Line

Qbina designline nieuw

Nieuw! Qbina Design Line!

De Qbina design line is een vernieuwde douchecabine welke voorzien is van glazen wanden. Ook heeft de design Line meerdere handige extra’s. Ontdek de nieuwe cabine hier!

Dankzij de design line is het mogelijk om een douchegelegenheid te creëren zonder dat er een ingrijpende verbouwing nodig is.

Neem contact met ons op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn.

Keuze uit 2 soorten glas :

Helder glas

Mat glas

Qbina designline geplaatst

Alle voordelen van de Qbina Design Line op een rij

Extra houvast rondom

De Qbina Design Line heeft geïntegreerde leuningen die ondersteuning rond de cabine bieden. De douchestang fungeert ook als een extra houvast, dit maakt het instappen eenvoudiger. De leuningen zijn strategisch geplaatst en kunnen ook worden gebruikt om handdoeken, planken en andere accessoires aan op te hangen. Dankzij de extra houvast is douchen een stuk veiliger.

Douchegordijn

De DesignLine heeft een uniek douchegordijn die een combinatie is van een deur en een douchegordijn. Dankzij het magnetische sluitsysteem wordt het douchegordijn altijd in een strakke positie gehouden, waardoor het volledig strak staat en het water binnen de cabine blijft.  Het douchegordijn is ook gemakkelijk los te maken zodat dit gewassen kan worden. Daarna is het systeem weer eenvoudig in elkaar te zetten.

De lage douchebak

De DesignLine heeft een zeer lage instap, zonder hoge rubberen strips, waardoor het risico op vallen minimaal is. De unieke aluminium strip houdt het water in de cabine en leidt het naar de centraal geplaatste vloerput, die gemakkelijk te reinigen is. Indien nodig is de Qbina Design line te voorzien van een rijplaat zodat de cabine eenvoudig te betreden is met een doucherolstoel.

Maten en mogelijkheden

De Qbina DesignLine is verkrijgbaar in verschillende grootten en varianten voor alle verschillende situatie. Neem contact met ons op om te overleggen wat er in uw situatie mogelijk is.

Glas in plaats van kunststof

We leggen de nadruk op veiligheid en ruimte in de douche-omgeving, en afgezien van de ruimte, is de stabiliteit van de douchecabine uiterst cruciaal. In de DesignLine hebben we gekozen voor een veiligheidsglas in plaats van kunststof materialen. Veiligheidsglas is een stuk sterker dan kunststof en geeft de douche cabine een ongeëvenaarde stabiliteit.

Eenvoudig te installeren

Met de Design Line bieden we de eenvoudigst te  installeren cabine op de markt. Doordat de cabine grotendeels is voor gemonteerd zorgt het voor een snellere en veiligere installatie. Voor gemonteerde wanden zijn een groot voordeel omdat het risico van lekkages en andere problemen wordt geminimaliseerd.

Aantrekkelijke accessoires

DesignLine heeft een breed scala aan doordachte accessoires zoals oprijplaten, douchekrukken met verstelbare ergonomische zithoogte en discrete douchekoppen. Wat de behoefte ook is, we hebben er meestal een goed doordachte oplossing voor!
We hebben een verscheidenheid aan accessoires die allemaal een aanvulling zijn op uw nieuwe thuiszorg douchecabine.

qbina bestel nu

Bent u geïnteresseerd of heeft u vragen over de Qbina?

Wilt u een douchecabine bestellen? Bekijk onze producten in de winkel!